Simon Lévelt - Bio

 Simon Lévelt - pojem pro kávu a čaj od roku 1817. Vše začalo v docích města Amsterdam, kde v roce 1817 otevřel Simon Lévelt malý obchod prodávající zboží z kolonií. On prodával nejlepší kávu a čaj ze zámoří. Téměř dvě století poté můžete spatřit změnu jak malý obchudek vyrostl v mezinárodně uznávanou pražírnu a balírnu kávy a čaje. U Simon Lévelt se v maximální míře snaží nakupovat surové kávové boby a čajové listy přímo od farmářů, kteří je pěstují. To znamená, že s farmáři, s kterými obchodují budují úzké vztahy po mnoho let, ti mohou počítat s odpovídající cenou, která odpovídá podmínkám Fair Trade (slušného obchodu). Nejvyšším zájmem je společnost s trvale udržitelným rozvojem a to pro Simon Lévelt znamená čistě přírodní produkci ,,Organic Farming". U běžného postupu pěstování se používají umělá hnojiva a chemické pesticidy či jiné rostliny chránící prostředky. Toto nemá pouze ničivé účinky na půdu, ale také ohrožují zdraví pracovníků v zemědělství, čistotu spodních vod i povrchových vodních toků. Přírodní cestou produkovaná BIO káva i čaj si uchovávají aroma, takové jaké skutečně mají mít a jak bylo vnímáno po mnoho staletí našimi předky, bez možnosti ohrožovat zdraví dělníků, přicházejících do styku s rostlinami či produkty, ale i konečných spotřebitel.
Seřadit

Vstupujete na stránky s nabídkou alkoholu.
Musíte být starší 18 let.

Jsem starší 18 let Jsem mladší 18 let